Aventurijn 802  /  Dordrecht  /   Tel.: 078-6351600   /  info@betonpolish.nl
Beton vloer schuren
Beton Vloer Schuren: Een vloer met een extreem hoogwaardige afwerking.
  • Mooi en makkelijk te onderhouden
  • Een authentieke en duurzame vloer
  • De oplossing voor bedrijven en particulieren.
  • 100% Tevredenheidsgarantie.
Een schitterende vloer zonder omkijken?
Het kan met de schuurmethodes van Kuster Betonpolish!   Een betonvloer schuren is specialistisch werk uitgevoerd met krachtige machines, zorgvuldig samengetelde producten en vooral ervaren mankracht. Een Betonpolishvloer is praktisch, functioneel en tijdsbesparend in het onderhoud en museaal mooi.   Beton schuren: De vloeroplossing van de toekomst: functioneel. mooi en tijdbesparend!
beton vloer schuren
  • Bewezen krachtige en veilige technieken voor een optimaal resultaat.
  • Een einde aan stoffige betonnen vloeren.
  • Onderhoud, water is voldoende. Geen agressieve milieubelastende chemicaliën zijn meer nodig. Samen voor een beter milieu!
  • Lagere kosten: Geschuurde betonvloeren hebben lagere onderhoudskosten dan ieder ander vloersysteem.

Bekijk de video om te zien hoe wij een beton vloer schuren en een vloer volledig transformeren.

De vloer wordt machinaal gereinigd met specifieke reinigingsproducten die diep in het marmer doordringen.   Na te zijn gereinigd wordt de vloer lichtjes machinaal opgeschuurd met diamantgebonden schijven.   Hierna wordt de vloer, in meerdere gangen, van grof naar fijn, opgeschuurd en gepolijst.
beton vloer schure voor na
Een einde aan stoffige, vieze betonnen vloeren!
Betonpolish is een techniek waarbij de betonoppervlakken met diamantpolijstmachines worden verdicht en van een glans wordt voorzien. Zo ontstaat er een keiharde en slipvrije vloer met een hoge lichtopbrengst.  
Dit maakt het de ideale vloer voor industriële bestemmingen, expeditieruimten, magazijnen, kantoren en woningen.

Oók een mooi geschuurde betonnen vloer? Vraag hieronder uw gratis prijsopgave aan!

Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor advies op maat.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Beton polijsten Kuster

Een beton vloer laten schuren is uw vloer omtoveren.

Beton schuren is een techniek, die steeds populairder wordt, om beton vloeren te bewerken, zowel voor commerciële als huishoudelijke doeleinden. Betonvloeren worden gebruikt om een stijlvolle en unieke afwerking voor binnenruimtes te creëren. Dit is het resultaat van de ontwikkeling van geavanceerde technologie en producten waarmee je een professioneel beton kan slijpen met een zeer glad en hoogglanzend oppervlakte als resultaat. Beton wordt niet langer alleen voor structurele doeleinden gebruikt maar heeft nu ook de esthetische uitstraling die vele verlangen in hun woning en gebouwen.

Nieuw of bestaand beton.

Met betonpolish is het mogelijk om op een milieuvriendelijke manier, betonnen vloeroppervlakken, of ze nu nieuw of oud zijn, te slijpen en polijsten naar een perfect fraai en functioneel afwerkingsniveau. Hierdoor zijn er nooit meer was- of coatinglagen nodig, die los kunnen laten, snel slijten en vele malen meer onderhoud nodig hebben.
beton vloer schuren spuiten
Ook kleuren of patronen behoren tot de mogelijkheden. Dit is niet te vergelijken met een gewone deklaag omdat de kleur in de vloer trekt en er niet bovenop ligt.   Als u op zoek bent naar een economische, duurzame en milieuvriendelijke vloer, laat ons dan uw beton polijsten, zodat u nog jarenlang kunt genieten van een mooie onderhoudsarme vloer.   Verstuur bovenstaand formulier of bel ons: 078-6351600. Wij Komen, indien gewenst, graag bij u langs voor een passend advies en/of een vrijblijvende prijsopgave.