BETONNEN VLOEREN IMPREGNEREN : ZAKELIJK EN BIJ PARTICULIEREN!

Vrijblijvende offerte aanvragen! Of bel : 078-6184765

BETONNEN VLOEREN IMPREGNEREN

Magazijnen, distributieruimtes, stallen. Soms is de keuze voor beton vooral functioneel. Kuster Betonpolish verbetert deze vloeren door ze te reinigen en impregneren. De vloer laat zich daarna makkelijker en sneller reinigen, en daarbij komt ook dat het beton niet meer verstoft, wat zorgt voor prettiger werken in de ruimtes en geen stof meer op uw voorraden. Verder hoeft de vloer niet regelmatig gecoat te worden. Een duurzame oplossing.

KLEUREN

Een gepolijste betonvloer kleuren zonder te coaten kan ook. Deze behandeling is niet te vergelijken met een verflaag of andere deklaag omdat met deze methode de kleur in het vloeroppervlak trekt en er dus niet op ligt. Een gekleurde betonnen vloer in uw woning is een modern, duurzaam en kostenbesparend alternatief voor een natuurstenen vloer of kunstharsvloer. Patronen, singning of bijvoorbeeld een bedrijfslogo behoren tot de vele mogelijkheden.

KENMERKEN SUPER BETON

Het is zomaar dat er steeds vaker gekozen wordt voor een betonvloer als woon- en werkvloer. Maar voor het geschikt is functionionele en fraaie vloer zal het (gevlinderd) beton eerst geprepareerd moeten worden. Kuster Betonpolish maakt van beton Super Beton.

Een vloer van Super Beton is praktisch in een industriële omgeving en mooi voor in uw huiskamer, kantoor- of bedrijfsentree maar zeker ook als opvallende winkelvloer.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan: