BETONNEN VLOEREN POLIJSTEN: ZAKELIJK EN BIJ PARTICULIEREN!

Vrijblijvende offerte aanvragen! Of bel : 078-6184765

BETONNEN VLOEREN POLIJSTEN

Een vloer van Super Beton is praktisch en functioneel in een industriële omgeving en verrassend mooi in huis!
Door het polijsten met gepatenteerde technieken en met een ontzichtbare verdichting verandert een standaard betonnen vloer in een mooie en eenvoudig te onderhouden vloer van Super Beton. Het gebruik van betonlook of coating is niet meer nodig. Door het beton in meer of mindere mate te polijsten krijgt de vloer een glanzend Terrazzo-effect of industriële look. Een al dan niet gekleurde gepolijste betonvloer is dan ook zeer geschikt voor in huis.

Een goed afgewerkte betonvloer is zeker ook geschikt als industriële vloer
Het vuil kan op Super Beton niet meer aan het oppervlak hechten. Het stoffen van het beton stopt en de vloer wordt waterdicht. Ook kleuraccenten kunnen door ons worden aangebracht om looppaden te markeren, belijningen aan te brengen of voor een bedrijfslogo in uw vloer.

KENMERKEN SUPER BETON

Het is zomaar dat er steeds vaker gekozen wordt voor een betonvloer als woon- en werkvloer. Maar voor het geschikt is functionionele en fraaie vloer zal het (gevlinderd) beton eerst geprepareerd moeten worden. Kuster Betonpolish maakt van beton Super Beton.

Een vloer van Super Beton is praktisch in een industriële omgeving en mooi voor in uw huiskamer, kantoor- of bedrijfsentree maar zeker ook als opvallende winkelvloer.

Kantoorvloer beton A&A accountants

Overdekte markt: Eric Murre kaasspecialiteiten ’s Gravenpolder

Winkelketens: Ikea

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan: