NATUURSTENEN VLOEREN REINIGEN: ZAKELIJK EN BIJ PARTICULIEREN!

Vrijblijvende offerte aanvragen! Of bel : 078-6184765

NATUURSTENEN VLOEREN REINIGEN

Dieptereiniging

Met een speciaal voor hardsteen of marmer ontwikkelde dieptereinigers wordt het oppervlak tot in de poriën ontdaan van vet, vuil, oude waslagen en restanten van onderhoudsmiddelen, zodat een schoon oppervlak achterblijft. Afhankelijk van uw wensen en de staat van de vloer kunnen wij vervolgens de vloer impregneren, polijsten, kristalliseren of mineraliseren.Wanneer we aan de slag gaan met natuurstenen vloeren die bekrast of beschadigd zijn, gebruiken we diamant-slijpmachines. We schuren zo dun als nodig de bovenlaag van de steen. We kijken hierbij ook naar eventuele hoogteverschillen tussen tegels. We maken uw vloer vlak en egaal. We herstellen, als dat nodig is, de voegen of beschadigingen.

Is uw vloer als eens vlak geschuurd, dan is het niet altijd nodig om dit nog eens te doen. Alleen als er diepe beschadigingen zijn. Anders starten we direct met het polijsten van uw vloer.

Met een speciaal voor marmer of natuursteen ontwikkelde dieptereinigers wordt het oppervlak tot in de poriën ontdaan van vet, vuil, oude waslagen en restanten van onderhoudsmiddelen, zodat een schoon oppervlak achterblijft. Afhankelijk van uw wensen en de staat van de vloer kunnen wij vervolgens de vloer impregneren, polijsten, kristalliseren of mineraliseren.

Keramische tegels met Tile & Stone Care
Tile & Stone Care werken wij met machines die met hogedruk via de roterende Powertool water aanbrengt en direct weer opneemt. In combinatie met de de hiervoor samengestelde reinigingsprodukten worden keramische tegels diep schoon en vuilwerend.

Bekijk hier een video natuursteen polijsten

Bekijk hier een video over marmer polijsten

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan: