BETONNEN VLOEREN POLIJSTEN: ZAKELIJK EN WOONBETON

Vrijblijvende offerte aanvragen! Of bel : 078-6184765

GLANS OF MAT POLIJSTEN

Polijsten is een essentieel onderdeel voor het verdichten van beton. Het maakt van een gevlinderde betonvloer een mooie, onderhoudsarme en sterke betonvloer.

Polijsten is het fijnslijpen van het oppervlak met diamantsegmenten waarbij de krasjes zo microscopisch klein worden dat deze niet meer zichtbaar zijn.

Afhankelijk van de mate waarin de betonnen vloer wordt geschuurd en gepolijst zal deze een glanzende uitstraling verkrijgen en kan desgewenst een terrazzo- of granito-effect bereikt worden.

Voor een verbeterde verdichting voegt Kuster Betonpolish beton hardeners toe in het polijstproces en werken de vloer af met een voor de toepassing geschikte impregnant.

POLIJSTEN BETONVLOER

KENMERKEN SUPER BETON

Het is zomaar dat er steeds vaker gekozen wordt voor een betonvloer als woon- en werkvloer. Maar voor het geschikt is functionionele en fraaie vloer zal het (gevlinderd) beton eerst geprepareerd moeten worden. Kuster Betonpolish maakt van beton Super Beton.

Een vloer van Super Beton is praktisch in een industriële omgeving en mooi voor in uw huiskamer, kantoor- of bedrijfsentree maar zeker ook als opvallende winkelvloer.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan:

Een einde aan stoffige betonnen vloeren!

Onbewerkte betonvloeren gaan in de loop van de tijd verstoffen en vuil aantrekken. Stof dringt overal in, waardoor men vaak kiest om de vloer regelmatig te coaten. Gepolijst beton voldoet aan de hoge eisen op het gebied van sterke slijtvastheid en dichtheid. Dit maakt de gepolijste vloer de ideale vloer voor industriële bestemmingen, expeditieruimten, magazijnen, kantoren, showroomvloeren en woningen.

Betonpolijsten is een techniek waarbij de beton oppervlakken met diamantpolijstmachines worden verdicht en van een glans wordt voorzien. Zo ontstaat er een keiharde en slipvrije vloer met een hoge lichtopbrengst.

Het is mogelijk om op een milieuvriendelijke manier betonnen vloeroppervlakken, of ze nu nieuw of oud zijn, te slijpen en polijsten naar een perfect afwerkingsniveau. Hierdoor zijn er nooit meer was- of coatinglagen nodig, die los kunnen laten, sterk aan slijtage onderhevig zijn en vele malen meer onderhoud nodig hebben.